Ett par snygga outfits

Jag har ingenting att göra, är pigg och kan därför inte gå och lägga mig.. så jag sätter in några snygga outfits!





Sedan har vi en snygg klänning och en tröja som jag så gärna skulle vilja ha. Hittade de två bilderna på den här bloggen saafii.blogg.se



Mysiga och varma tofflor är ett plus hemma i tv-soffan!


Förföljd och väskan!

Ibland tycker jag synd om kändisarna. Det måste vara jobbigt att vara förföljd varenda dag av en massa tokiga människor med kameran i högsta hugg. Se bara här, på Justin! Han blir lite galen ser jag men tur är att han har Cameron vid sin sida som hindrar honom från att.. ja, strypa fotografen? ;)

Stick typ

Btw, här är väskan som jag skrev om för länge sen i en gammal blogg, typ i början utav sommaren, Victoria är den lyckliga ägaren! En söt sailor väska!

Victoria and the bag


BB-Jessicas nya jag

Hon passade så mycket bättre utan silikon! Men men, känner man att man behöver ett par nya bröst får att må bra så visst.

JESS

Jessica's outfit

Så snygg outfit! Eller vad tycker du?

Jess


Gör en ny film A och M!

Jag tycker att det vore roligt om Ashley och Mary-Kate gjorde en ny film tillsammnans! Ett tips till de båda (de kommer aldrig läsa detta men iallafall!)
Däremot så skulle jag vilja att den var lite mer.. seriösare än deras gamla filmer. Eller varför inte en ny TV-serie med tjejerna som huvudroller? - Låter bra.

Twins

Ashley - Hennes stil gillar jag! Håret med!



Mary-Kate - Nja, hennes stil är lite too much.






"Den lilla blonda"

Hejsan! Ja, det har blivit otroligt trendigt att ha kort hår nu för tiden (grattis till dig som passar i det) och här lägger jag ut en favorit och en diss.

Den lilla blonda

Carolina Gynning Hon ser mycket bättre ut i den här frisyren! Hon ser mer.. smartare ut? Och sötare.

Nataschas poolare - Till ni som sett hennes musikvideo förstår varför hon fick bli "diss", njäe - jag tycker helt enkelt att hon inte passar i det. Hennes larvighet-stämpel går tyvärr inte bort med frisyren plus att hon ser ut som en wannabe. För övrigt så ser hon lite tantig ut i frisyren.

Färdig, eller?

Färdig?
Uh, jag orkar inte ändra på designen mer! Haha, det blev mycket rosa iallafall. Well, det här får duga. Nu ska jag gå och äta lite mörk choklad och se om det är någonting på TV. Goodbye!

Bara så att ni vet

Titta hit
Jag håller på med bloggens design så ser någonting konstigt ut så vet du varför.

matthew perry + Jennifer aniston?

Ja, ni läste rätt. Matthew Perry och Jennifer Aniston! Det ryktas om att Jennifer och Vince gjort slut, och att Jennifer nu har en "romans" med Matthew Perry! Ja, han som var med i vänner. Det var det sista man kunde tänka sig..


Jen Matt

Books

Nu är två utav böckerna som jag beställde här.. Typiskt att det var dem dåliga. Well well.. Har beställt så många böcker så det blir mycket att läsa. Men lär läsa En shopaholics bekännelser, Djävulen i prada och ES först.

Här är böckerna som kom.. jo!

112668-14112668-13

Nelly Furtado, oj oj!

Ganska roligt faktiskt..

Här har vi Nelly, ungefär så såg hon ut.. förut. Hon vart inte känd, man glömde bort henne snabbt. Inget snack om saken.

Nelly1

Och här har vi Nelly igen, but wtf.. aha, hon visar magen och dansar.. ska jag säga, sexigt? Eh, ja kanske det. Nu talar alla om henne! Se vad en mage kan göra, och lockigt hår!

Nelly2

Well. Ganska tragiskt, men jag kan däremot hålla med om att låten Maneater inte var dålig!


Paris + Travis?

Jaså? Paris Hilton och Travis Barker..? Varför dölja sin nya pojkvän? Well, Travis hade väl nyss dumpat sitt ex.. för någon månad sen? hm, vad heter hon som var med i Cykelpoliserna? Hon var så himla snäll. Stackare..

PT

Kan ju säga att Paris inte passar i svart iallafall.

Travis och hans ex

t


Kate

Kate

Fula skor..


H&M - Nej tack?

Alla bara tjatar om hur många fynd man kan hitta på H&M. Jaså? Jag hittar absolut ingenting! Eller jo.. någon tröja kanske. Men H&M är så överskattat.. Blä. Ge mig en butik där jag får bestämma vilja kläder som säljs, och priset!

Btw, jag äääälskar mina nya jeans.

Skinnjacka

Ser den här skinnjackan för plastig ut? Funderar på att köpa den.. i svart. Vad tycks?

Skinnjacka


Au-pair

Fan! Jag vill vara arton NU! Jag vill så gärna bli Au-pair, i London eller Australien kanske? Det verkar vara överdrivet många som söker efter Au-pair's så.. min chans är stor. Synd bara att jag måste vänta så länge tills jag kan åka. Bu-hu.. *drömmer*

Böcker

Helt plötsligt så kände jag att jag ville ha fler böcker, hade inga innan kan jag ju kanske tillägga också. En del har kommit, en del har jag läst ut och en del är på väg.

Jag gillar ungdomsböcker, men även böcker som har med kläder osv att göra. Här är böckerna jag läst ut (beställde ganska många, har säkert glömt in att klämma in några här i bloggen) By the way så orkar jag inte skriva vad böckerna handlar om, men är du sugen på att veta så sök efter dem på www.bokus.se eller något.

Inne till varje prisLinas kvällsbok

Inne till varje pris. Den får 3/5. Läste ut den ganska snabbt, var bra då jag läste den och har nu beställt andra delen. Men ingen "wow" bok om man nu kan säga så.

Linas kvällsbok. 4/5 när jag läste den så kunde jag inte lägga ifrån mig den. Den var bra.

Böcker jag håller på att läsa.

Självkänsla nuEn shopaholics bekännelser

Självkänsla nu! har hört att den skulle vara så bra, men har inte kommit så långt men det hon skrivit har verkligen fått än att tänkt till. Ingen bok man "inte vill lägga ifrån sig" men den ska ju försöka ge än bättre självkänsla så det är väl lite utav en.. faktabok? Men när man väl läser så är den bra.

En shopaholics bekännelser wow, har bara läst två sidor och jag gillar den. Vet inte varför, but i like it.

Bok jag har hemma och ska börja läsa.



Mera självkänsla! har inte börjar läsa i den, inte ens kollat i den men ska börja så fort jag läst den första. I need more självkänsla. Men efter att jag läst dem båda så lär självkänslan bli bättre då det jag redan läst är en jävligt vettig text och får än att tänka till.

Böcker jag har beställt nyss

Bästa ovännerEbbas stilDjävulen bär prada112668-14112668-13

Bästa ovänner andra delen till "Inne till varje pris" den verkar vara lika bra som den första. (lite bättre t om)

Ebbas stil nja, jag gillar inte Ebba så mycket faktiskt. Får lite "hej-jag-kan-allt-och-jag-är-bäst" vibbar från henne. Och i VR så svarar hon endast på svar där människorna beundrar henne, på sista tiden iallafall. Kom med något vettigt? Damn, nu börjar jag klaga igen. Men visst, bruden är säkert jätte snäll osv men kan hon inte börja variera sina texter i VR lite? Jag vart bara lite nyfiken på boken då några andra gillar den så jag beställde den. Kan ju ge den ett försök.

Djävulen bär prada trodde att det var en överskattad bok då alla skriver om den, men när jag klickade på den på bokus så verkar den bra!

Det fattas en tärning (tror att den heter så(?)) beställde den pga att det är samma författare som I taket lyser stjärnorna. Minns inte riktigt vad den handlar om, men den verkar bra.

I taket lyser stjärnorna var ganska länge sen jag läste den, men den var bra.

Okej. Nu till mitt bästa bok-tips. Även fast det var länge sen (ett år kanske) jag läste den här boken så blev jag "rörd"? En sann berättelse. Man läser och läser, sedan så händer det en massa hemska saker osv. Man lever sig in i boken. Sen i slutet så tror man att allt blir som det står.. Sen tror man att det blev ett lyckligt slut och ska stänga boken, men så vänder man blad och woops. Boken var inte slut, nej för där står det något hemskt som hände "Alice" efter. uuh-u. Fråga Alice heter boken.

Högt IQ - Icke bakfull?

http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,888140,00.html

Haha, jaså? Jag är aldrig bakis. Betyder det att jag har högt IQ? Well, thanks!

Top model 6



Har alltid varit ett Top model freak, om man nu kan säga så. Tjejerna fick bli flintskalliga med hjälp utav smink och plast på huvudet. En del passade faktiskt i det, men en del gjorde det inte.
Onsdagar har alltid varit en bra dag, för då är oftast Top model avsnitten. Tyra banks är en sådan bra människa. Hon har lyckats med karriären.



Tips - Efter duschen?

Finns det några tips som man kan använda i/efter duschen? Hmm, självklart! Kan gärna skriva upp ett par shampoos och balsams som är bra för håret, men samtidigt är billiga. Sedan måste jag rekomendera min bästa hårprodukt som man använder efter duschen!

- Vill du lukta gott och samtidigt bli riktigt ren? Innan du går in i duschen/badet (när du är torr) smörj/skrubba in dig med den tvål du valt (som of course, luktar gott och som är bra för huden!) sedan går du in i duschen och börjar.. ja, duscha. Tvålen luktar mer då.
- Många som använder sig utav det här knepet (jag tycker inte att det hjälper något för mitt hår) men det kanske hjälper ditt hår. När du är klar i duschen, duscha kallt vatten på håret. Håret blir finare.
- När du är klar i duschen, torkat dig med handduk osv så skölj ansiktet med kallt vatten. När du gjort det, torka inte bort dropparna i ansiktet! Låter du det torka in själv så mår huden mycket bättre. Och när det torkat kan du kanske känna skillnad själv, lite lenare hud och i framtiden (när du är gammal tant) lär du se resultat om du gör såhär varenda gång du duschar. Rynkorna blir färre och hyn är i bra skick.
- Orkar du inte göra den ovanstående metoden, utan alltid torkar dig i ansiktet så visst, kör på. Men torka försiktigt, ju mer du sliter på huden (gnuggar osv) desto fler rynkor får du, oftast.
- Har du torrt hår, använd inpackning minst 3 gånger i veckan!

- Vilket shampoo använder du?
Jag föredrar Schwarzkopf - Gliss Liquid silk shampoo. Luktar gott, länge! Ett litet extra plus för den rosa flaskan också. Men den gula Gliss "Aroma Shampoo" är också bra. Finns så många bra shampoos.. Gillar att variera, men just nu så står Gliss på badrumshyllan.
- Vilket balsam?
Svårt. Har inte riktigt hittat något bra balsam ännu. Men jag kör oftast med inpackning. Inte hittat någon bra inpackning heller, men jag ska på jakt hos frisören snart.
- Tvål?
Måste variera, har flera stycken faktiskt. Men den billiga Family fresh luktar gott (rosa, stor flaska), nästan lite för sött. men ett minus för att den inte luktar så speciellt länge.
- Nämn två bra produkter som funkar för ditt hår?
Jag har lite uppklippt hår, så att det ska kunna bli lite mer volym och gärna lite lockar ibland. Paul brown - Hawaii är min älskling just nu. Den kostade 110 hos frisören. Det är mycket i flaskan, det luktar jätte fräscht (lukten stannar i håret länge) PLUS att den gör håret lockigt och ger en massa volym (den är bra för håret också). Den tar man på blött hår, efter duschen. Samma gäller min andra älsklingsprodukt, Elvital nutri gloss. Flaskan håller i fleeeera månader! Håret blir glansigt och får volym, plus att det verkligen skiner. Menar den som man tar efter duschen, som man inte behöver skölja ur. Samma gäller med Paul brown.

Vatten

Edit - Oj, glömde lägga till att man bör smörja in sig med en hudsalva efter duschen. Tack för påminnelsen, http://angelicca.blogg.se. :-) Själv så använder jag en som är jätte bra för huden (kommer tyvärr inte ihåg namnet just nu, glömsk) och den luktar gott.

Välkomna till min nya blogg!

Hej! Som ni kanske har märkt så handlar den här bloggen om allt från skönhets-tips till mode. Har haft en blogg innan den här men kände att jag behövde göra en ny. Ska vara ganska aktiv och skriva inlägg varenda dag. Lär ta ett liiitet tag innan jag kommer igång med bloggen, men det handlar bara om ett par dagar. Nej, nu ska jag ladda upp med tips så.. vi ses!

RSS 2.0